alles lokaal
bezorgen

waarom bezorgen via ishipit?

ishipit is de nieuwste en leukste bezorg app die er bestaat;  jij kan voor jouw lokale klanten de mogelijkheid bieden om ‘on demand’ alles dezelfde dag nog te laten bezorgen. Geef je ondernemening een boost en maak gebruik van het ishipit platform en kom tegemoet aan de wensen van jouw klanten, zonder zelf bezorgers in dienst te hoeven nemen. En je kunt natuurlijk ook onze service gebruiken om zelf iets van A naar B te laten brengen.

de grootste voordelen

  • Jouw klanten kunnen nu jouw producten laten bezorgen
  • Jouw klanten bepalen wie er mag bezorgen
  • Bereik nieuwe klanten, en vergroot je afzetmarkt
  • Bezorgen zonder zelf bezorgers in dienst te nemen
  • Geen bestelmodule op de website (of webshop) nodig
  • Online shoppers nu ook kunnen bedienen

Waar wacht je op? Start met bezorgen!

Wij bieden je de mogelijkheid om lokaal “on demand” en “same-day” bezorging te realiseren met behulp van een poule van enthousiaste zelfstandige shippers. En dat alles voor een vergoeding die stukken lager is dan in de markt gebruikelijk!

Neem contact met ons op en we laten je weten wat de mogelijkheden zijn! Samen maken we online lokaal shoppen mogelijk!

neem contact op

tips & tricks

Werf shippers

Draag bij aan de groei van de ishipit community door shippers onder je klanten en hun omgeving te werven. Zo kun jij jouw klanten meer service leveren!

Maak afspraken met shippers

Geef ze de mogelijkheid om wekelijks achteraf alle bestellingen met je af te rekenen, zodat ze zich zonder zorgen alleen hoeven te bekommeren om het bezorgen zelf! En geef ze snel hun bestellingen mee!

Informeer je klanten

Laat je klanten weten dat zij ook via de ishipit app bij jou kunnen bestellen. Wij leveren garag mooi promotie materiaal o.a. flyers en streamers voor op je raam!

onze partners