alles lokaal
bezorgen

ook al bij jou in de buurt?

wat is ishipit?

ishipit is de nieuwste en leukste bezorg app die er bestaat: de bezorgers (shippers) kunnen álles uit de buurt voor je ophalen en bezorgen! ishipit maakt hét verschil doordat de shippers zelf hun tarief, werkgebied en beschikbaarheid bepalen en jij kan zelf jouw favoriete shipper selecteren.

download de app

Let op: ishipit registratie + diensten zijn alleen via de app
toegankelijk!

Woon je niet in Bussum of Hilversum? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en we houden jou als eerste op de hoogte, zodra ishipit  bij jou in de buurt actief is!

lokale bezorging, maar dan anders!

Hoezo is bezorgen niet mogelijk? Vraag een shipper iets te halen/kopen waarvoor jij nu nog zelf de deur uit moet!

bestel bij lokale winkels & restaurants

Producten uit de buurt snel laten bezorgen!

Shop via de app bij lokale winkels en restaurants en vraag een shipper het voor jou te kopen en te bezorgen. Eten, boodschappen of cosmetica. Alles wat jij wil heel snel in huis!

Vermelde prijzen zijn zo accuraat mogelijk en je betaalt altijd het werkelijke bedrag dat op de kassabon staat.

pakket retour

Een online bestelling retourneren vanuit huis? Check in de app of er een ishipit shipper in jouw buurt beschikbaar is om je pakket voor jou in te leveren bij een pakketpunt (o.a. PostNL, DHL, DPD, UPS, GLS)

iets halen of kopen

Ben je jouw sleutels ergens vergeten, wil je een pak laten ophalen bij de stomerij of heb je geen tijd om de deur uit te gaan voor de ontbrekende boodschappen? Vraag een shipper om het voor je te kopen/halen en te bezorgen.

download de app

hoe werkt het?

Maak een account aan
Selecteer jouw shipper(s)
Plaats opdracht
Betaal bij afleveren

tips & tricks

Laten bezorgen van eten?

Kan je bij jouw favoriete restaurant alleen afhalen? Vraag je shipper om het voor je op te halen…Bezorgen is dus wel mogelijk!

Verjaardag vergeten?

Cadeau vergeten te kopen? En geen tijd om zelf naar de winkel te gaan? Vraag een shipper of die een bloemetje bij jouw favoriete bloemist wil halen en het bij jou aflevert op het moment dat jij wel thuis bent.

Feestje?

Is het bier op, en staat de hele kamer nog vol met gasten? Check snel of er een shipper beschikbaar is, die misschien wel even voor jou naar de winkel wil fietsen.

onze partners